SİNEMA,MÜZİK PAYLAŞIM SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sinema,Yabancı dizi,son çıkan albümler,şarkılar paylaşım ve eğlence sitesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

BENİM YAPTIKLARIMDAN KİME NE DEMEYİN BİRİLERİ İÇİN SİZİN YAPTIKLARINIZ DEĞERLİ...

YazarMesaj
nullsix

BENİM YAPTIKLARIMDAN KİME NE DEMEYİN BİRİLERİ İÇİN SİZİN YAPTIKLARINIZ DEĞERLİ... Empty
MesajKonu: BENİM YAPTIKLARIMDAN KİME NE DEMEYİN BİRİLERİ İÇİN SİZİN YAPTIKLARINIZ DEĞERLİ...   BENİM YAPTIKLARIMDAN KİME NE DEMEYİN BİRİLERİ İÇİN SİZİN YAPTIKLARINIZ DEĞERLİ... I_icon_minitimeCuma Ağus. 23, 2013 2:01 pm

BENİM YAPTIKLARIMDAN KİME NE DEMEYİN BİRİLERİ İÇİN SİZİN YAPTIKLARINIZ DEĞERLİ...
Firmalar ürünlerin üretim aşamasında çok yoğun çalışırlar. Bu çalışmanın karşılığını da satışlarla alırlar. Satışların yüksek olması rakiplerinden daha fazla satmaları firmaların ilk hedefidir. Ancak satışı arttırmanın temeli hedef kitlenin ürünü veya hizmeti beğenmesidir. Bunu anlamak için de üretim aşamasında olduğu kadar çalışmak gerekir. Hedef kitleye ürünü duyurmak için reklam yapmak sonra da bütün bu çalışmalar amacına ulaşmış mı diye kontrol etmek yani anket yapmak. Buradan sonrası firmalar için daha da önemlidir. Anketlerden alınan bilgilere göre ürünlerini ya da reklamlarını revize ederler ve stratejilerini belirlerler. Yani anketler büyük firmalar için son derece önemlidir.
Anketlerin bu önemi nedeniyle sadece anketi yapacak firmalara değil soruları cevaplayanlara da hediyeler verir. Bazen bu hediyeler para dahi olabilir. Evet, internette para kazanmanın bir diğer yolu da anket doldurmaktır. Belki de en risksiz en kolay yoldur diyebiliriz. Anket doldurarak para kazanmak için bu şekilde hizmet veren bir siteye üye olmanız gerekir. Üye olma aşamasında firmalara size ve ailenize ait bazı bilgiler ister. Bu bilgileri vermenizin hiçbir riski yoktur. Sadece bu bilgilere dayanarak size anket yönlendirilmesi sağlar. Örneğin ipad'i olanlar ile yapılacak bir ankette veya İstanbul'da yaşayan lise mezunu ev kadınlarıyla yapılacak bir ankette yer almanızı sağlayacak bilgilerdir bunlar. Firma sizin profilinize uygun bir anket olduğunda size yönlendirir ve siz de sadece bu anketi doldurarak para kazanırsınız.
Anket yönlendiren firmalardan en çok kazandıran site Survey scout'tur. Firma Avrupa'da en çok rağbet gören müşteri portföyünde Coca Cola Nike gibi dünya devlerini barındıran bu firmanın anketlerini doldurarak oldukça iyi gelir elde edebilirisiniz. Anketdoldurparakazan internet sitesi size bu ve bunun gibi başka birçok anket doldurarak para kazanabileceğiniz site bilgisi verir.

http://www.paraci.net/ ( Paraci.net )

1 sayfadaki 1 sayfası