SİNEMA,MÜZİK PAYLAŞIM SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sinema,Yabancı dizi,son çıkan albümler,şarkılar paylaşım ve eğlence sitesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ÜDY Belgesi Nedir, Nereden, Nasıl ve Kimler Almalıdır? Fiyatları

YazarMesaj
nullsix

ÜDY Belgesi Nedir, Nereden, Nasıl ve Kimler Almalıdır? Fiyatları Empty
MesajKonu: ÜDY Belgesi Nedir, Nereden, Nasıl ve Kimler Almalıdır? Fiyatları   ÜDY Belgesi Nedir, Nereden, Nasıl ve Kimler Almalıdır? Fiyatları I_icon_minitimePerş. Nis. 11, 2019 11:44 pm

ÜDY Eğitim ve Sınavları

ÜDY Belgesi almak için ÜDY eğitimleri almanız gerekir. ÜDY eğitimlerini ve sınavlarını Milli Eğitim Bakanlığı düzenler. ÜDY sınavında 40 soru sorulur. Sınavda başarılı olmak için 70 puan üzeri almalısınız. ÜDY belge alımı 4 şekilde gerçekleşir. İlk aşamada başvuru yapılır. İkinci aşamada başvurusu kabul edilen kişiye eğitim programı uygulanır. Üçüncü aşamada eğitim biter kişi sınava alınır. Sınavda başarılı olan kişiler 4. Aşamada gerekli belgeleri temin ederek ÜDY belgesi almaya hak kazanır. ÜDY sınav sistemi, sorulan sorular, istenen evraklar, başvuru yolları gibi konularda detaylı bilgi sahibi olmak için Srcmerkezi.org adresini kullanabilirsiniz. Sitedeki bilgiler günlük olarak güncellenmekte olup 1.sınıf kaynaklardan alınmaktadır. ÜDY, SRC ve ODY konusunda detaylı bilgilere bu siteden ulaşabilirsiniz.

ÜDY Belgesi Nedir, Nereden, Nasıl ve Kimler Almalıdır? Fiyatları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kadıköy İş Güvenliği Belgesi Nereden ve Nasıl Alınır?
» Paykasa Nedir, Nasıl Kullanılır?
» Özel Uçak Kiralama Fiyatları Nasıl Belirlenir?
» Survivor 2017 ünlüler takımında kimler var?
» Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığını Kimler Verir?